Toți pentru unul și unul pentru toți
29/04/2020
Știați că?
29/04/2020

Be the change you want to see in the world!

Astăzi vorbim despre schimbare, mai exact, cum reușim să ne adaptăm, ca birou de traduceri, la cerințele noi și din ce în ce mai multe impuse de vremuri. Schimbarea, de orice fel, nu a fost niciodată ușoară. Este de înțeles acest lucru. Ne obișnuim cu un anumit mod de a ne desfășura activitatea, care dă rezultate bune și apoi suntem nevoiți să o luăm de la capăt, alte cerințe, alte nevoi, alți clienți.

Lumea și societatea se află în continuă mișcare, iar noi nu avem de ales decât să ne conformăm, să luptăm pentru ce e al nostru, pentru munca pe care știm că o facem cu drag, pentru noi, pentru voi și să mergem în același pas cu schimbarea. De obicei, schimbările se produc treptat și reușim să fim prezenți, dar nu este tot timpul așa. Munca noastră se bazează, în mare parte, pe relația față în față cu clienții, pentru că așa este mai ușor pentru voi cât și pentru noi. Serviciile pe care le oferim necesită, de cele mai multe ori, actele în original, mai ales când este vorba despre legalizări, apostile sau vize de la diferite instituții ale statului. Ne bucurăm când putem să ne desfășurăm activitatea astfel. Ne încărcăm cu energie pozitivă din faptul că vă vedem, vă facem prietenii noștri. Vremurile însă se schimbă, după cum ni s-a arătat în aceste câteva săptămâni și atunci ne vedem nevoiți să trecem la un alt fel de interacțiune cu voi, cea online. Nu ne plângem. Tehnologia avansată ne permite să ne ducem activitatea mai departe, în acest mod, chiar dacă nu e mereu la fel de ușor. De multe ori, schimbările aduc lucruri bune în viața și activitatea noastră și ne ajută să vedem ce este cu adevărat important pentru noi toți.

Ne-am bazat, tot timpul, pe o relație onestă cu voi. Nu e nimic dificil în a înțelege și accepta faptul că ceea ce se întâmplă acum, ne afectează afacerea. Firmele sunt nevoite să supraviețuiască cu puțin, să lupte să rămână pe piață, să caute metode noi de a ajunge la oameni și să vină cu soluții ingenioase. Lumea afacerilor e ca un vid care înghite pe cei mai slabi, pe cei care refuză să se adapteze. Noi încă suntem aici și vă promitem că nu plecăm nicăieri, prea curând. Suntem dornici, mai mult ca oricând, să ne revedem în birourile noastre. Să stăm, față în față, la povești. Să ne spuneți ce ați mai făcut sau dacă vă era dor de noi.

Fiți buni unii cu ceilalți! Ajutați-vă prietenii, familia, rudele! Și dacă tot suntem forțați să facem schimbări în viețile noastre, haideți să schimbăm lumea în bine și când ne vom revedea să fim mândri de faptul că nu am lăsat timpul să treacă în zadar și am pus măcar o faptă bună în temelia aceste lumi noi.

Pe curând!